ПОТВРЂЕНО 10 СЛУЧАЈЕВА ЗАРАЖЕНИХ КОРОНАВИРУСОМ У ОПШТИНИ ВЕЛИКА ПЛАНА

Игор Матковић, председник општине Велика Плана је потврдио да је на територији ове општине 10 особа заражених коронавирусом.

Поштовани суграђани,
према статистичким подацима објављеним на веб порталу Министарства здравља ,,СОVID-19″, 10 особа са територије општине Велика Плана оболело је од корона вируса. Први оболели, мештанин Доње Ливадице је излечен. Остали су са територија следећих месних заједница : Радовање-1, Ракинац-1, Прва МЗ Велика Плана-1, Велико Орашје-3, Крњево-1 и Лозовик-1. Jедна особа је здравствени радник оболео на свом радном месту у болници, друга такође здравствени радник који ради у старачком дому, троје је оболело у онколошкој болници, једна у општој болници, двоје преко члана породице који је преминуо а био лечен у болници.
Апелујем на све вас да слушате савете струке и да се придржавате мера које је прописала Влада Републике Србије како би смо што пре, заједничким снагама, победили ову пошаст. Нек нам овај велики празник улије наду, утеху и снагу потребну у тешким животним тренуцима.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/potvrdjeno-10-slucajeva-zarazenih-koronavirusom-u-opstini-velika-plana/