Početna » ПОВЕЗИВАЊЕ ПРИВРЕДА И КОМПАНИЈА Немци траже добављаче из Србије

ПОВЕЗИВАЊЕ ПРИВРЕДА И КОМПАНИЈА Немци траже добављаче из Србије

Немачко-српска привредна комора позвала је компаније из Србије да 12. јуна у Минхену буду део регионалног Б2Б пројекта „Немачка иницијатива за проналажење добављача у земљама Западног Балкана”, чији је циљ да немачке фирме пронађу добављаче из тражених индустријских области у Србији и из земаља ЗБ.

од Паланка данас
0 Коментар

У саопштењу ове коморе се истиче да фирме могу да се пријаве до 4. априла и да је учешће у пројекту већ потврдило око 35 немачких компанија које претежно долазе из металопрерађивачког сектора. Долазе и из добављачког сектора за ауто-индустрију, из прераде и производње материјала од пластике, а мањи број компанија је из електро и електронског сектора.


Пројекат се организује под покровитељством Министарства за економију и енергетику Немачке, у оквиру Програма за развој страних тржишта за мала и средња предузећа Немачке, под вођством немачког Удружења за управљање материјалима, увоз и логистику, уз подршку представништва немачке привреде у земљама ЗБ.

До сада је у оквиру овог пројекта реализовано око 4.000 Б2Б сусрета, а више информација о пројекту фирме могу наћи на сајту Немачко-српске привредне коморе.

Пројекат „Немачка иницијатива за проналажење добављача у земљама Западног Балкана” је покренут 2014. године у Берлину у оквиру Берлинског процеса са циљем да пружи конкретну и ефикасну подршку земљама ЗБ у њиховим настојањима да ојачају своју привреду.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept