Početna » ПОВОДОМ ФОТОГРАФИЈЕ ОБЕЗГЛАВЉЕНОГ ПСА НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА ОГЛАСИЛО СЕ ТУЖИЛАШТВО У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ

ПОВОДОМ ФОТОГРАФИЈЕ ОБЕЗГЛАВЉЕНОГ ПСА НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА ОГЛАСИЛО СЕ ТУЖИЛАШТВО У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ

од Паланка данас
0 Коментар

У јутарњиим часовима дана 03.03.2023.године приликом прегледа службене мејл адресе ОЈТ Велика Плана уочено је неколико кривичних пријава грађана и разних удружења поводом догађаја да је у Смедеревској Паланци у поподневним часовима наведеног дана испред угоститељског објекта у центру града фотографисан леш пса без главе и без предње ноге, након чега је фотографија објављена на друштвеним мрежема.Од стране руководиоца ОЈТ Велика Плана Жељка Марковића контактиран је командир ПС Смедеревска Паланка Ненад Ђурић који је известио да немају никаквих сазнања о наведеном, нити је било ко подносио пријаву за поменути догађај. Наложено је хитно поступање, те су полицијски службеници идентификовали лице које је је фотографисало леш пса и фотографију ставило на друштвене мреже, као и лице које је прво поднело пријаву и са којима је обављен разговор у форми службене белешке о обавештењу од грађана. Та лица нису имала сазнања о наведеном. На лицу места није затечен леш пса, нити било какви трагови у виду крви и слично. На основу обавqеног разговора са два лица који су запослени у угоститељском објекту испред кога је настала фотографија, утврђено је да су видели како вечи пас црне боје у зубима нови малог мртвог пса, затим почиње да врти главом, након чега тело угинулог пса оставља на платоу и одлази.

Наложено је да се изврши хитан увид у снимке видео надзора са камера које покривају место где је леш пса фотографисан, као и места у околини, затим предузимање других одговарајућих радњи, а све у циљу расветљавања потпуног чињеничног стања.

Наводи се у саопштењу Окружног јавног тужилаштва у Великој Плани.Povezane vesti

Остави коментар

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept