Početna » ПОЖАР ПРОГУТАО КУЋУ ПОРОДИЦЕ БАЦКИЋ У СМЕДЕРЕВУ

ПОЖАР ПРОГУТАО КУЋУ ПОРОДИЦЕ БАЦКИЋ У СМЕДЕРЕВУ

У недељу 18.12.2022. око 22:00х догодила се невероватна несрећа када је у пожару потпуно изгоро кров породици Бацкић у Триглавској улици број 3, на Сењаку у Смедереву.

„Негде око 22х нестала нам је струја, супруг је проверио склопку и осигураче али није било до тога. У једном тренутку почео је да виче да излазимо напоље јер је кров почео да гори и да се урушава после неколико минута. Појурили смо напоље и после пар минута све је било захваћено ватром“ – говори за СДЦафе.рс Сузана Бацкић.

Ватрогасне екипе су муњевито реаговале и гасиле пожар са свим расположивим средствима наредна скоро три сата.

Све оно што није изгорело, поплављено је у гашењу и неупотребљиво. Инсталације су мокре и све је уништено.
Сузана и Иван Бацкић имају тројицу синова Матеју који има 20 година и редовни је студент, Огњена који је средњошколац и најмлађег Петра који има 10 година и ученик је основне школе.

„Све нам је остало у кући, тренутно смо смештени код кумова који су нам уступили стан и неизмерно смо им захвални. Не знамо шта даље и одакле да кренемо.“– забринута закључује Сузана Бацкић.

Апелујемо на све људе добре воље који су у могућности да помогну породици Бацкић.

Жиро рачун на који можете уплатити помоћ:
Иван Бацкић
150-8001000717784-48
Директна Банка

You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept