Početna » ПОЗИВ ЧЛАНОВИМА АЕРО КЛУБА ЈАСЕНИЦА БИВШИМ И САДАШЊИМ НА ПОМОЋ ПРИ ИЗРАДИ ЕНЦИКЛОПЕДИЈЕ ЛЕТЕЊА У ПАЛАНЦИ

ПОЗИВ ЧЛАНОВИМА АЕРО КЛУБА ЈАСЕНИЦА БИВШИМ И САДАШЊИМ НА ПОМОЋ ПРИ ИЗРАДИ ЕНЦИКЛОПЕДИЈЕ ЛЕТЕЊА У ПАЛАНЦИ

Члан Аеро клуба Јасеница Предраг Торбица из Смедеревске Паланке упутио је допис у коме позива све бивше и садашње чланове аеро клуба да се укључе у израду енциклопедије летења у Палаци.

од Паланка данас
0 Коментар

Поштовани пријатељи,
обраћам вам се овим путем са молбом и поруком свим члановима аеро клуба Јасеница од његовог оснивања до данас. У току су радови на свеобухватној историји летења и ваздухопловства у Паланци почевши од 1912. године до данас.
С тога, свим заинтересованим члановима и учесницима аеро клуба Јасеница, пилотима авиона, једрилица, падобранцима, макетарима, члановима управе или скупштине Клуба упућујем позив да ми пошаљу своје податке како би били унети у књигу-енциклопедију летења у Паланци.
Потребни подаци:
– има и презиме
– година и датум рођења
– фотографија
– начин учествовања у раду аеро клуба
– временски период
– подаци о оствареном налету – скоковима
– учешћа на такмичењима и награде
Поштовани пријатељи, податке шаљите на мејл адресу predragtorbica@gmail.com у виду документа .doc u WORD или пдф формату.
Сви приспели подаци ће се прикупљати у наредном периоду без временског ограничења.
Ако неко жели и има фотографије или документа која показују његов боравак у аеро клубу и жели да их проследи, молим да их скенира и пошаље на дати мејл или донесе на скенирање у улицу Мике Голубовића 4 сваким радним даном од 09 до 17 часова. Фотографије и документа се враћају одмах након скенирања.
Све најбоље, ПредрагPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept