ПОЗИВ НА МАЛИ САЈАМ СПОРТА У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ У ЧЕТВРТАК 28. СЕПТЕМБАР

Туристичко спортски центар и општина Велика Плана упућују позив за Мали сајам спорта.

Поводом организовања Малог сајма спорта у градској хали Туристичко спортског центра у Великој Плани 28.9.2017.године са почетком у 12 часова овом приликом Вас обавештавамо и позивамо да будете учесници и својим присуством увеличате ову спортску манифестацију.

Мали сајам спорта се организује под покровитељством Министарства омладине и спорта и Спортског савеза Србије а прилику да поменути Сајам реализује добила је наша општина. Овај спортски догађај има зациљ популаризацију и укључивање,превасходно деце основних школа,у систем спорта и промовисање здравог начина живота. На сајму учествују све спортске организације са територије општине Велика Плана које ће презентовати целокупни спортски потенцијал у нашој општини,па Вас од срца позивамо да учествујете и подржите Мали сајам спорта у Великој Плани.
Поред руководства Спортског савеза Србије које ће предводити председник Александар Шоштар и господин Дане Корица најављен је и долазак министра Вање Удовичића.

Поред челних људи Министарства омладине и спорта и Спортског савеза Србије угостићемо и раднике Републичког завода за спорт и медицину спорта који ће тестирати децу,а тестирање могу извршити и сви учесници Сајма. Спортски савез Србије ће свакој школи поклонити комплет лопти,по једну фудбалску,кошаркашку и одбојкашку лопту,а челници Рукометног савеза Србије који ће такође бити наши гости поклониће свакој школи по две рукометне лопте.

У нади да ћемо се видети у четвртак 28.9.у 12 часова шаљемо Вам –
СПОРТСКИ ПОЗДРАВ!

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/poziv-na-mali-sajam-sporta-u-velikoj-plani-u-cetvrtak-28-septembar/