Početna » ПОЗНАТ ТРГОВИНСКИ ЛАНАЦ ИЗ ИТАЛИЈЕ СТИЖЕ У СРБИЈУ Ево када ће бити отворени први малопродајни објекти

ПОЗНАТ ТРГОВИНСКИ ЛАНАЦ ИЗ ИТАЛИЈЕ СТИЖЕ У СРБИЈУ Ево када ће бити отворени први малопродајни објекти

Италијански прехрамбени ланац Еуроспин улази на српско малопродајно тржиште.

Представници италијанског ланца већ траже локације за изградњу својих модерних дисконта, док су недавно имали и разговоре са добављачем за опремање продавница у Србији, пише портал Retail Serbia.Требало би да малопродајни објекти буду отворени у наредне две године, а незванично, први већ половином наредне године.

Еуроспин последњих година активно ради на експанзији у Хрватској а недавно је отворио и прве модерне дисконте на Малти.

Еуроспин је највећи италијански дисконтни ланац. Основан је 1993. године и поседује преко 1.200 продавница. Нове продавнице простиру се на површинама од око 2.000 квадратних метара и поседују одељења месаре, деликатеса, воћа и поврћа. Еуроспин је једини ланац у Европи који продаје прехрамбене артикле искључиво под својим брендовима.

Током 2022. године компанија је објавила промет од 9,3 милијарде евра. За развој у Србији биће одговорна филијала Еуроспин Еко која управља продавницама у Словенији и Хрватској.

Подсетимо, компанија Retail and more из Грчке, део АВЕ групе, недавно је преузела мастер франшизу Carrefour-a и за српско тржиште. Грчка компанија развија план уласка на српско, али и на тржишта Северне Македоније и Албаније са продавницама француског трговца.

Портал Retail SerbiaYou may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept