Početna » ПОЗНАТО ЈЕ КАДА ЋЕ БИТИ ОБЈАВЉЕНЕ РАНГ-ЛИСТЕ ЗА БЕСПЛАТНУ БАЊУ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ: ПИО Фонд саопштио СВЕ ВАЖНЕ ДАТУМЕ

ПОЗНАТО ЈЕ КАДА ЋЕ БИТИ ОБЈАВЉЕНЕ РАНГ-ЛИСТЕ ЗА БЕСПЛАТНУ БАЊУ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ: ПИО Фонд саопштио СВЕ ВАЖНЕ ДАТУМЕ

Правилник такође прописује и да се корисник пензије упућује на рехабилитацију према исказаној жељи

од Паланка данас
0 Коментар

ПИО Фонд је подсетио кориснике да је рок за пријаву за бесплатну рехабилитацију 25. јануар.

Рехабилитација ће трајати 10 дана, а потребно је испунити одређене услове.Ранг-листа оних пензионера који испуњавају услове за упућивање на рехабилитацију објављује се 24. радног дана од датума истека огласа, што је 1. март 2024. године.

Приговори на ранг-листу могу се поднети надлежној комисији у року од пет радних дана од дана објављивања ранг-листе на огласној табли, тачније од 4. до 8. марта.

Комисија мора да у року од пет дана размотри приговоре који су поднети, да обавести подносиоце приговора и утврди коначну ранг-листу корисника пензија који су остварили право на рехабилитацију.

У складу с тим, коначна ранг-листа ће бити објављена 14. марта 2024. године, након чега ће уследити и први позиви корисницима за упућивање на опоравак.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept