ПРЕДСЕДНИК МО СНС АЗАЊА ДРАГАН МИНИЋ НАПУСТИО СТРАНКУ

Председник МО СНС Азања Драган Минић је писменим путем поднео захтев за напуштање странке. Минић је 16. децембра именован за заменика председника СО Смедеревска Паланка када су сменили своје партијске колеге Милића и Вуковића да би ево годину касније, 15. децембра Минић незадовољан радом координатора странке поднео захтев за иступање из исте.

У свом захтеву Минић наводи да остаје доследан политици коју води председник Александар Вучић али да је незадовољан радом на локалу где су имали апсолутну власт а ништа није урађено да се то и одржи, већ је уведена Привремена управа.

Писмо Минића упућено странци преносимо у целости. 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/predsednik-mo-sns-azanja-dragan-minic-napustio-stranku/

6 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • zile on 19/12/2017 at 19:59

  Sa njima ni djavo ne moze na kraj!

  • zile on 19/12/2017 at 19:57

  Pa oni nemaju ni deliovodni stambilj!

  • Азањац96 on 19/12/2017 at 11:11

  Проблем је у томе што неко у Србији, тачније нека општина мора да буде последња у свему и да да такав пример. Проблеми у Паланци нису почели јуче, траје то већ поодавно. Постоје ствари које никако не могу да схватим али неке и схватам. Лично, ја сам из Азање тако да могу и да причам о неким стварима о мом селу а не да преносим гласине. Прецизније, што се тиче асфалтирања путева. Ономад кад је победио СНС пред изборе тадашња власт асфалтира главну улицу у Азањи, и ону што иде поред школе. У то време се погађа и сеоска олимпијада па се реновира школа. А увек главна тема је шта је са оним путем за Кусадак? Е па одговор, и ове а и оне власти да је за тај пут дато пара, и то не једном, већ три пута. Мало дете зна где су отишле те паре. А то сигурно није једина инвестиција која није спроведена, не само у нашој општини, него у целој Србији. Елем, шта је главни проблем, наравно причам за Азању а генерално важи и за целу општину. Млади људи, као ја, неће уопште да се ангажују око свог живота. Мој рођак који је био заједно са Бурзом у УРСУ лепо ми каже, дај да скупимо момке и девојке и да нам ви кажете како да помогнемо нашем селу. Наравно, оди и у Азању суботом навече и у 99% случајева ћеш добити одговор да тог младића или девојку ништа не занима, и их дословно боли к**** шта се ради. Дакле, тај проблем у Азањи постоји сигурно у свим осталим селима наше општине а и у самој Паланци. Власти не одговара да дође неко да буде председник општине а да је факултетски образован, домаћин и да зна шта ради. Најлакше је манипулисати класичним партијашима као што је било и у оно давно прошло време. Не може мене нико да убеди да је садашње повереништво у општини најбоља опција. У том већу, поред ових повериника је било и много стручнијих људи који су се учланили у странке да би помогли Паланци, јер су у њој одрасли и та Паланка их је одшколовала. Тако да, мој закључак је, можемо ми да пишемо по интернету, да причамо по кафани шта хоћемо, али ми смо само лутке чије конце вуче власт, тачније један човек. Али постоји и у нашој општини паметних људи, мада ником неће да падне на памет да постави поштеног човека на место председника општине, који би радио за интерес Паланке. Тај би се и успротивио некој директиви, понашао би се као домаћин, нормално као у својој кући што не би дао да се раде неке ствари. Тако да драги моји суграђани, бијемо у празно, није на нама одлука, тешко је време дошло, али увек на крају тунела постоји нека светла тачка за којом морамо да тежимо. Поздрав!

  • Sss on 19/12/2017 at 08:08

  Predlažem gospodina Šulkića iz V. Plane za kandidata na predstojećim lokalnim izborima, za mesto predsednika opštine! Ionako Palanka nema obrazovanog i nekorumpiranog kandidata. Takav čovek je potreban ovoj propaloj opštini!

   • Pera Kaskadera on 21/12/2017 at 12:03

   Apsolutno i potpuno se slazem sa predlogom i dajem glas ne samo za predlog nego i za g. Sulkica!!!

  • 😀 on 18/12/2017 at 22:46

  Писмено поднео захтев?Оооо па свака част, а прича се да је мало неписмен.Сељачка посла, свашта причају.

Komentari su onemogućeni.