ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ПАЛАНКА НИКОЛА ВУЧЕН НАЈАВИО ПОСАО ЗА ВАРИОЦЕ И БРАВАРЕ

Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка је најавио отварање нових радних места за вариоце и браваре. Поводом отварање нове компаније у нашем граду он је написао:

Поштовани суграђани,

У наредном периоду очекујемо једну компанију чије ће седиште бити на територији Паланачке општине. За сада су две локације у оптицају за отварање погона металне индустрије, једна у селу Голобок а друга у Паланци.

У првом делу запошљавања потребни су следећи образовни профили који ће одређено време путовати за Београд на обуку и то :

35 – вариоца
40 – бравара

Пријаве и информације на тел : 026 / 316 001

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/predsednik-opstine-palanka-nikola-vucen-najavio-posao-za-varioce-i-bravare/

2 comments

    • Lale on 23/04/2019 at 13:46

    A sad Marko nema ni varioca ni bravara.Svi dobri majstori otisli u Nemačku ili u Rusiju za platu od 3000 eur .U Srbiji se otvaraju fabrike koje hoće da plate radnike 400 eur u bruto iznosu tako da za te pare neće niko da radi.Zato Srbiju sve više napuštaju radnici pa onaj posle kuka kako smo neradnici jer nam on dovodi fabrike a mi nećemo da radimo,lenji smo.Srbija zivi u robovlasničkom kapitalizmu podržanom od vlasti sa sve velikim vodjom.

    • Marko on 22/04/2019 at 14:52

    a nekad bio grad inzenjera, doktora nauka, metalurga….a sad?

Komentari su onemogućeni.