Početna » ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА “НАЈЧЛАН” УДРУЖЕЊА НАЛЕД. ВУЧЕН: “НАСТАВИЋЕМО ДА СПРОВОДИМО СВЕОБУХВАТНЕ РЕФОРМЕ”

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА „НАЈЧЛАН“ УДРУЖЕЊА НАЛЕД. ВУЧЕН: „НАСТАВИЋЕМО ДА СПРОВОДИМО СВЕОБУХВАТНЕ РЕФОРМЕ“

од Паланка данас
0 Коментар

 

Национална алијанса за локални економски развој или скраћено НАЛЕД , независно, непрофитно и нестраначко удружење, које окупља више од 300 компанија, локалних самоуправа и организација које раде заједно на унапређењу услова пословања у Србији, за свог “најчлана” из редова локалних самоуправа у 2023. години прогласила је председника општине Смедеревска Паланка Николу Вучена. Свечано проглашење било је део Септембарских сусрета који су одржани на Белом двору у Београду.На традиционалним Септембарским сусретима присуствовало је око 1000 званица, из света привреде, културе, јавног живота, а међу гостима је било и министара, градоначелника, председника општина, лидера институција, међународне заједнице и невладиног сектора.

На свечаности уприличеној у Белом двору “најчланове” Националне алијансе за локални економски развој у 2022. прогласила је Виолета Јовановић, извршна директорка НАЛЕД-а.

 

Никола Вучен се овом приликом захвалио на добијеном признању речима:
Припала ми је посебна част да вечерас на Септембарским сусретима, у Белом двору у Београду, који се одржавају традиционално у организацији НАЛЕДА, примим признање најчлана из редова локалних самоуправа за 2023. годину.
Ово је велико и посебно признање за општину Смдеревска Паланка јер ми до сада никада нисмо имали висококотираног члана једне овако велике, признате и веома утицајне организације. Kако за мене лично, тако и за нашу општину коју водим већ 5 година, ово је шанса да се развијамо и унапређујемо у економском, индустријском, привредном, еколошком, културном и сваком другом погледу.
Захваљујући нашим чланством у НАЛЕДУ спроводимо свеобухватне реформе које, како Србију, тако и Смедеревску Паланку чине квалитетнијим и лепшим местом за живот.
Велико хвала Извршној канцеларији на номинацији, мојим колегама и пријатељима из Управног одбора, а посебно извршној директорки НАЛЕДА Виолети Јовановић која посебан акценат ставља на развој градова и општина.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept