Početna » ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА НИКОЛА ВУЧЕН ЧЕСТИТАО ЂАЦИМА ПОЛАЗАК У ШКОЛУ

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА НИКОЛА ВУЧЕН ЧЕСТИТАО ЂАЦИМА ПОЛАЗАК У ШКОЛУ

Председник општине Смедеревска Паланка Никола Вучен пожелео је јутрос свим ђацима срећан почетак нове школске године и да буду вредни, да науче много и да постанету озбиљни, одговорни и поштени људи.
”Поштовани ђаци,

Желим вам срећан полазак у школу, много успеха и добрих резултата у новој школској години. Нека вам стицање нових знања помогне да у животу постанете оно што желите, да се остварите као добри људи у друштву коме припадате.
Током вашег школовања, увек ћемо бити ту за вас, трудећи се да омогућимо да се процес вашег образовања одвија у што бољим условима.
Драги прваци, пред вама је ново животно поглавље. Желим вам да будете здрави и безбедни, и да током школовања стекнете пријатеље за цео живот. Кроз игру и креативан рад усвојићете нова знања, како бисте постали лекари, професори, писци, научници, инжењери, чувари закона, друштвено свесни и ангажовани људи – да будете оно о чему сте маштали, у чему ћете пронаћи себе.
Учите кроз игру, играјте се учећи – Срећан почетак!”You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept