Početna » ПРЕДШКОЛЦИ У ПОСЕТИ ПАЛАНАЧКОЈ ГИМНАЗИЈИ У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА “ОБЛИЦИ, БОЈЕ И СЛОВА”

ПРЕДШКОЛЦИ У ПОСЕТИ ПАЛАНАЧКОЈ ГИМНАЗИЈИ У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА „ОБЛИЦИ, БОЈЕ И СЛОВА“

од Паланка данас
0 Коментар
У оквиру реализације пројекта ,,Облици, боје и слова”, а у циљу међусобне сарадње са локалном заједницом, две групе деце године пред полазак у школу из вртића ,,Плави чуперак” – ,,Бубамаре” и ,,Јабучице” зашарениле су Паланачку гимназију.

Уз различите активности у учионици и информатичком кабинету и играма у дворишту школе, својим паметним и радозналим погледима грејали су срца и мамили осмехе ученицима виших разреда, који су им помагали да науче и доживе нешто ново.

Хвала предшколцима, њиховим васпитачицама Тамари Петровић, Сањи Радић и Весни Старчевић и нашим ученицима што су улепшали данашњи дан и, док у овим временима доводимо многе вредности у питање, показали да ипак постоје острвца у којима су ствари онакве какве треба да буду: да помажемо једни другима, да будемо бољи и да нам живот буде испуњен топлином и осмехом.

Организатор активности и родитељ, Лирика Маринковић, професор математике.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept