ПРЕДСТАВА „ОРДИНАЦИЈА“ ЗАТВОРИЛА 35. МАДЕС

Трећег дана МАДЕС-а погледали смо две представе. Прва представа коју смо погледали је „Госпођа министарка” у режији Мирјане Бјелопетровић у извођењу ученика ОШ „Милица Стојадиновић – Српкиња” из наше братске школе из Врдника.

Част да затвори овогодишњи МАДЕС, припала је домаћину фестивала ОШ „Милија Ракић“. Ученици, чланови драмске секције, одиграли су представу „Ординација“ у режији наставнице српског језика Марије Ристивојевић. Похваљујемо ученике, глумце, у овој представи: Андреју Цветковића, Душана Маринковића, Даницу Маринковић, Милоша Алексића, Луку Васића, Наталију Радојевић, Вељка Кочића, Анастасију Пајковић и Алексу Живојиновића. За музику је била задужена Марина Радојевић.
По оцени дечијег жирија, најбоља у овој представи, била је Анастасија Пајковић, а по мишљењу стручног жирија Душан Маринковић, у улози мајстор Миће.
Ове године МАДЕС је трајао три дана. Манифестација је била ревијалног карактера. На фестивалу је укупно одиграно шест представа.
Захваљујемо се свим глумцима, редитељима,наставницима и директорима школа, Културном центру Смедеревска Паланка, као и свим учесницима ове манифестације.
Још једном се захваљујемо свима који су нам подарили ове лепе позоришне представе и тиме улепшали фестивалске дане. Честитамо свим ученицима који су добили признања и позивамо све да поново учествују на овом фестивалу и следеће године.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/predstava-ordinacija-zatvorila-35-mades/