ПРЕФЕРАНС КЛУБ „ЈАСЕНИЦА“ УСПЕШАН У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ

preffff1У 8. колу Преферанс лиге Србије, које је одржано 30. октобра у Великој Плани, екипа Преферанс клуба „Јасеница“ победила је у мечу против екипа ПК „Раднички“ из Крагујевца и ПК „Тимок“ из Зајечара.

У појединачним мечевима победе су остварили Бранко Лазаревић (4,8 поена), Горан Миладиновић (4,8) и Небојша Влајић (4,5). Друго место (2,9 поена) је освојио Милутин Ресавац, а једини пораз је доживео Славољуб Васић (0,6).

После ове победе и освојених 27,6 поена, екипа ПК „Јасеница“ је и даље на 11. месту на табели, али је смањила заостатак на неколико поена у односу на екипе „Смедерева“ и „Крагујевца“.

Следеће коло игра се у Смедереву, 6. Новембра, а противници наше екипе су ПК „Адут“ из Смедерева и ПК „Тимок“ из Зајечара.

Екипа Преферанс клуба Јасеница може да се похвали да у својим редовима има најстаријег регистрованог такмичара у Смедеревској Паланци, а вероватно и у Србији, 81-годишњег Милутина-Мику Ресавца који са успехом наступа за екипу у републичком рангу такмичења и на свим турнирима на општинском нивоу.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/preferans-klub-jasenica-uspesan-u-velikoj-plani/