ПРЕМИЈЕРА ПРЕДСТАВЕ „ЕПИТАФ“ ПАЛАНАЧКОГ ПОЗОРИШТА У ПЕТАК И СУБОТУ

Више месеци након последњег позоришног догађаја у УКЦ Смед. Паланка, поново имамо фантастичне вести за све љубитеље позоришта. Нову представу са сениорским ансамблом режира Мирослав Петровић, према тексту „Епитаф“, ауторке Доре Делбјанко.

Због епидемиолошке ситуације, приморани смо да утичемо на капацитет позоришне сале, и да редукујемо број посетилаца ограничењем седећих места, па су премијерна извођење заказана за:
петак, 7. мај, у 20 часова и суботу, 8. мај у 20 часова. Радно време билетарнице: сваког радног дана
од 10 до 14 часова, и од 15 до 20 часова. Цена: 200 динара
Дора Делбјанко
РЕЧ РЕДИТЕЉА
Поштовани гледаоци,
Ово је најновије издање најгледаније централне информативне емисије „Извештај са фронта“. И у дану за нама пуцало се на истоку, тресло се на западу, пушкарало на северу, снајперисало на југу.
Оком наше камере налазимо се у топлом дому једне просечне ратоборне породице.
Будите уз „Извештај са фронта“, емисију која вас на сваких пола сата извештава о најновијем броју мртвих и рањених широм планете.
Биће још мртвих, стога не мењајте канал.
МИРОСЛАВ ПЕТРОВИЋ, рођен у Крагујевцу 1984. године. Дипломирао глуму у класи професора Јовице Павића 2008. године представом „Брачна игра“ Едварда Олбија, на сцени Звездара театра у Београду.
Остварио је низ запажених улога у Академском позоришту СКЦ-а у Крагујевцу. На овој и осталим сценама режирао је комаде: Извињавамо се, много се извињавамо, Госпођа министарка, Лари Томпсон – трагедија једне младости, Вилијева гозба, Санаторијум, Ера ожалошћених, Сироти мали хрчки, На пучини, Женски разговори, Посета старе даме..Вишеструки је добитник награда за најбољу режију.
Ради и ствара као слободан уметник.
Е П И Т А Ф
(Време лечи све ране. Осим смртних)
ВЕСЕЛИН – Александар Стошић
ЛОВОРКА – Сања Дојчиновић
АРДЕЛИЈА – Невена Миљковић
ЈАГОДА – Дијана Влајић
ДАРКО – Марко Богдановић
ХОРАЦИЈЕ – Слађан Станић
ДУХ БАКЕ АРДЕЛИЈЕ – Радица Митровић
Костими: Мирослав Петровић
Сценограф: Весна Пријовић
Асистент сценографа: Вук Липовац
Избор музике: Мирослав Петровић
Шминка и фризура: Саша Срдић
Мајстор светла и тона: Радоје Ђурђевић
Инспицијент и асистент режије: Ана Карапанџић
Адаптација и режија: Мирослав Петровић

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/premijera-predstave-epitaf-palanackog-pozorista-u-petak-i-subotu/