Početna » ПРЕВЕНТИВНИ КАРДИОЛОШКИ ПРЕГЛЕДИ У НЕДЕЉУ 7. AПРИЛА

ПРЕВЕНТИВНИ КАРДИОЛОШКИ ПРЕГЛЕДИ У НЕДЕЉУ 7. AПРИЛА

од Паланка данас
0 Коментар

У недељу 7. априла 2024. године, од 08:00 до 16:00 часова, у Здравственом центру Смедеревска Паланка, биће организовани превентивни кардиолошки прегледи (за оне који раније нису имали детектовану кардиолошку болест). За прегледе није потребно заказивање, грађани треба само да дођу до здравствене установе од 8 до 16 сати.За грађане је организовано:

1. кардиолошки преглед (ТА, ЕКГ) у Општој болници Стефан Високи,

2. контрола глукозе у крви и липидни статус (триглицериди и холестерол), а узорковање крви и анализе радиће се у Служби за лабораторијску дијагностику Дома здравља Смедеревска Паланка (приземље Рудник зграде).

Важно је напоменути да није потребно заказивати прегледе. Сви су добродошли да искористе ову прилику и брину о свом здрављу. Ваше здравље је на првом месту! Превенција и рана дијагностика од кључног су значаја за даље лечење.

За обављање лабораторијских анализа потребно је да најпре добијете одговарајући упут од лекара опште медицине у Дому здравља Смедеревска Паланка. Упут можете добити у петак, суботу и недељу. У недељу, 7. априла, упути ће се издавати у Служби за заштиту здравља одраслог становништва Дома здравља Смедеревска Паланка, у централној згради, у улици Кнеза Милоша бр. 4.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept