Početna » Презентовање ЕРАЗМУС+ програма представницима ОСАМ ВАЉЕВСКИХ ШКОЛА

Презентовање ЕРАЗМУС+ програма представницима ОСАМ ВАЉЕВСКИХ ШКОЛА

Дана 28. марта 2024. године, Прва основна школа у Ваљеву на челу са директорком Милевом Мојић угостила је трочлани Еразмус+ тим ОШ "Олга Милошевић”.

од Паланка данас
0 Коментар
Наставница Јасмина Милићевић, у улози Еразмус+ и еТвининг амбасадора, је представницима осам школа из Ваљева представила могућности за основне школе у оквиру ова два програма.
Потом су учитељица Слађана Вукосављевић и директор Дарко Димитријевић презентовали пројектне резултате Еразмус+ пројекта OUT AND ABOUT – DEVELOPING FUNCTIONAL KNOWLEDGE THROUGH OUTDOOR LEARNING, као и бенефите и начине организације и финансијског спровођења Еразмус+ пројеката. Представљена су и два текућа Еразмус+ пројекта “Вештачка интелигенција у превенцији раног напуштања образовања, и “Нове технологије у образовању”

Разговор са колегама ваљевских школа је биo веома плодоносан, изродио је бројне идеје за даљу сарадњу, као и договор да нам узврате посету у блиској будћности.

Захваљујемо директорки Милеви Мојић на изванредној организацији овог сусрета, веома топлом пријему и дивним тренутцима проведеним у Првој основној школи.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept