ПРИХВАТИ РАЗЛИЧИТОСТ, ПРЕДАВАЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ ОШ „РАДОМИР ЛАЗИЋ“

Недеља од  13.-16. новембра 2018. године у ОШ „Радомир Лазић“ у Азањи, била је посвећена –Толеранцији. Посебно је обележен Дан толеранције 16. новембар.

Прва у низу активности је била представљање појма „Толеранције“ ученицима млађих разреда, како у матичној тако и у издвојеним одељењима. Ученици су кроз један анимирани и играни филм упознали шта значи реч „Толеранција“.

На часовима одељенског старешине су се током целе недеље са ученицима од 1. до 8. разреда реализовале радионице на тему „Толеранције“. Чланови Ученичког парламента и Вршњачког тима приредили су пано лепих поруку, који краси хол наше школе.

У петак за ученике старијих разреда за време првог часа, реализован је програм у  оквиру кога су наставници и представници Ученичког парламента говорили о толеранцији. Том приликом могли су да погледају презентације и филм, који су чланови колектива снимили(наставници-глумци и режисери) током реализације семинара у нашој школи, а чија је носећа тема „Прихватање различитости“.
„Највећи резултат образовања је толеранција“ Хелена Келер

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/prihvati-razlicitost-predavanje-za-ucenike-os-radomir-lazic/