ПРИЈАТЕЉСКИ ФУДБАЛСКИ МЕЧ ЈАСЕНИЦА 2017-МЛАДЕНОВАЦ 2:5

На стадиону у Паланци одиграна је пријатељска фудбалска утакмица између домаћина Јасенице 2017 и Младеновца која је завршена победом гостију 5:2.
Домаћин је већ у 6.минуту дошао у вођство, одбрана гостију дозволила је да се Ђокић ушета и са неколико метара снажно шутира и затресе мрежу. Јасеница је на одмор отишла са преношћу од два гола, Радовановић је са око 25.метара шутирао у горњи леви угао, покушај Павловића био је узалуд.

У наставку је гостујући тренер увео шест свежих играча, који су одмах после два минута игре смањили резултат, стрелац је био Пантић. Резултат је изједначио Костић из слободног ударца, а прво вођство је остварено је у 68.минуту. Домаћи играчи су у свом казненом простору оборили Митровића, исти играч је успешно извео најстрожу казну. Тренер гостујуће екипе Вишњић извео је састав са мањом минтажом који су у финишу сусрета показали своје фудбалске квалитете, па су за два минута, преко Костића и Вујошевића повећали предност, за коначан исход сусрета. У другом делу сусрета и домаћи тренер Ђерић, дао је шансу својим резервистима који нису могли да парирају физички спремнијем ривалу.

Смедеревска Паланка – Стадион: Непокорена Младост. Гледалаца око 200. Судија: Реља Ђорђевић (Смедеревска Паланка ).
Стрелци: Ђокић 6, Радовановић 40.минут за Јасеницу, а Пантић 47, Костић 62, 82, Митровић 68.минут из једанаестерца, Вујошевић 84.минут за Младеновац.
Јасеница 2017: Дамњановић, Н.Стевановић, Ђокић, Златковић, Ђерић, А.Стевановић, Стојадиновић, Ђурђевић, Радовановић, Арсенијевић, Јешић. Игра ли су још: Чупић, Д.Талијан, Милановић, Маричић, Н.Талијан, Новаковић, Максимовић, Петковић.
Младеновац: Павловић, Жујевић, Рајковић, Д.Крстић, Максимовић, Стојановић, Филиповић, Костић, А.Крстић, Вујошевић, Соколовић. Игали су још: Стевановић, Милишић, Пантић, Лекић, Митровић, Сарић.
Текст и фото: Н.Павловић

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/prijateljski-fudbalski-mec-jasenica-2017-mladenovac-25/