ПРИЈАВА ДЕЦЕ ЕЛЕКТРОНСКИМ ПУТЕМ У ВРТИЋЕ ПРОДУЖЕНА ДО 15. МАЈА

Из ПУ „Чика Јова Змај“ обавештавају родитеље да је пријава деце за упис у вртиће, електронским путем, продужена до 15. маја.

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у предшколске установе. Родитељ више не мора да одлази на разне шалтере приликом пријаве детета у предшколску установу, већ пријаву може да обави електронски на Порталу еУправа

Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем online обрасца, а прилагање извода из матичне књиге рођених, пребивалишта и уверења о запослењу није потребно, јер се аутоматски прибављају.

Из ПУ „Чика Јова Змај“ су дали следеће савете корисницима:

Поштовани корисници, рок за пријаву деце за наредну радну годину је продужен до 15.05.2020. Пре попуњавања пријаве на е управи, неопходно је да се прво региструјете и проверите да ли вам је верификациони код стигао можда у непожељне поруке. Тек након регистрације можете да наставите попуњавање пријаве. Припремите матичне бројеве деце, и приликом одабира месеца (за који месец пријављујете дете) упишите СЕПТЕМБАР.
Молимо вас да будете стрпљиви уколико потврда о пријави није стигла одмах ( свака пријава се ручно обрађује и шаље се одговор), те немојте децу пријављивати више пута, већ сачекајте да у току дана стигне одговор. Пријаве попуњене у току викенда, биће обрађене у понедељак. Хвала на стрпљењу и сарадњи.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/prijava-dece-elektronskim-putem-u-vrtic-produzena-do-15-maja/