ПРИЈАВА УГОСТИТЕЉА ЗА ВАУЧЕРЕ ПОЧЕЛА, ГРАЂАНИ ОД 1. ЈАНУАРА

Министарство трговине, туризма и телекомуникација позвало је заинтересоване угоститеље да се пријаве за реализацију програма ваучера за 2021. годину и најавило да ће први списак домаћина код којих је могуће искористити државне ваучере бити објављен најкасније до 31. децембра.

У позиву на интернет страници Министарства наведено је да ће пријављивање грађана за ваучере од минимум пет бесплатних ноћења у пријављеним објектима трајати од 1. јануара до 15. октобра 2021. године.

Наредна година биће седма за редом како се преко бесплатних ваучера реализује Уредба о условима и начину доделе средстава за подстицање унапређења туристичког промета домаћих туриста на територији Србије.

Услуге смештају могу пружити предузетници, привредна друштва, друга правна лица и физичка лица, као и здравствене установе који те услуге пружају у складу са законом а евидентирани су у централном систему – Е-туриста.

Танјуг

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/prijava-ugostitelja-za-vaucere-pocela-gradjani-od-1-januara/