четвртак, јун 20, 2024
Početna » ПРИЈАВЕ ЗА STARTECH ДО 31. МАЈА Да ли сте међу онима који могу да добију ДЕСЕТИНЕ ХИЉАДА ДОЛАРА БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА

ПРИЈАВЕ ЗА STARTECH ДО 31. МАЈА Да ли сте међу онима који могу да добију ДЕСЕТИНЕ ХИЉАДА ДОЛАРА БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА

Пријаве на конкурс за бесповратна финансијска средства за стартапе, предузетнике, микро, мала и средња предузећа (ММСПП) и све оне који имају иновативне бизнис идеје у оквиру StarTech програма могу се поднети до 31. маја.

од Паланка данас
0 Коментар

Програм StarTech спроводе НАЛЕД и Влада Републике Србије, уз подршку компаније Филип Морис. У оквиру овог четвртог годишњег конкурса кандидати могу да конкуришу за бесповратна финансијска средства у вредности до 50.000 долара, као и Програм убрзаног развоја (Soft Acceleration Program), који има за циљ да бизнисима помогне у прилагођавању производа за тржиште, проналажењу инвеститора и корисника.


Кандидати могу да конкуришу за бесповратна финансијска средства у вредности до 50.000 долара

Након прве три године програма, током којих је подршка у већој мери била усмерена на иновације у раној фази развоја, активности подршке настављамо са већим фокусом на пројекте већег нивоа спремности за излазак на домаћа и страна тржишта инвестиција, производа и услуга – у односу на раније године, програм није намењен неформалним тимовима и пројектима који нису започели развој производа, наводи се на сајту StarTech програма.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept