ПРИВРЕМЕНИ ОРГАН У ПАЛАНЦИ ЗВАНИЧНО ОД 1. ДЕЦЕМБРА

Како смо и најављивали у Смедеревској Паланци је и званично распуштена Скупштина и постављен је Привремени орган, што је и званично објављено у Службеном гласнику бр 108 од 1. децембра.

Истог дана на службеној интернет страници, презентацији општине Смедеревска Паланка постављена је и слика председника Привременог органа Николе Вучена са биографијом.

За чланове су именовани Иван Гајић (СНС), Миољуб Радовановић (СНС), Петар Јелић (СПС) и Никола Грујић (ДС).

Председник Народне скупштине расписује изборе за одборнике у року од два месеца од ступања на снагу одлуке о распуштању скупштине јединице локалне самоуправе, а избори се одржавају у року од 45 до 60 дана од њиховог расписивања.

Последња седница локалне скупштине у Смедеревској Паланци одржана је 14. јула, па су се три месеца касније, тачније 14. октобра, стекли законски услови за њено распуштање.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/privremeni-organ-u-palanci-zvanicno-od-1-decembra/

5 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • znalac on 05/12/2017 at 19:23

  Vucen Preletacevic. Bey skole i ikakvog ynacajnog iskustva. U Palanci nije sjasi Kurta da uyjasi Murta vec sjasi Kurta da uyjase i Kurta i Murta.

  • Gaja on 03/12/2017 at 23:11

  Jedna ispravka samo, Vucen je bio Treca Srbija kada je izabran za zamenika presednika skustine..a potom takodje ista stranka i kada je izabran za predsednika skupstine…

  • Sljukic on 03/12/2017 at 23:08

  Kada li je to samo ovaj Vucen zavrsio fakultet?!? Pa covek ima samo privatnu visu skolu, do juce mu je to pisalo u biografiji…

  • Азањац on 03/12/2017 at 23:04

  Па видим ја нешто ми чудно, некако напредујемо ова два дана, кад оно…
  Сјаши Курта да узјаши Мурта.
  Може бити ко хоће, али ако он нема воље ни знања, џабе онда све.
  Још чујем у Шапцу референдум да виде где ће да потроше паре.Ијааоооооооо

  • Let, prelet on 03/12/2017 at 17:40

  Vidi, Vucen, SPS-ovac, mislim Treća Srbija, htedoh reći SNS. Dosledno preletanje. I sad će nam kao biti bolje? Više vode, manje rupa i blata, bolji prilivi javnih preduzeća?

Komentari su onemogućeni.