ПРОДАЈНА ИЗЛОЖБА УЧЕНИКА СШ „ЖИКИЦА ДАМЊАНОВИЋ“ 8. МАРТА У ЦЕНТРУ ПАЛАНКЕ

Поводом организовања продајне изложбе предвиђене за 8. март, ученици образовних профила који припадају подручју рада хемија, неметали и графичарство израђивали су козметичке производе и сапуне од потпуно природних сировина.

Током протекле недеље имали су прилику да науче да праве крему са хијалуронском киселином, маст за усне, дезодоранс у стику, сапуне од биљних уља као и декоративне сапуне богате природним глицерином.

У организованим радионицама учествовали су следећи ученици: Јована Јовчић I-2, Сташа Гинић I-2, Анђела Ристић III-2, Невена Стоиловић III-2, Милан Девић III-1, Марија Милисављевић IV-1, Софија ЈагодићIV-1, Вања Пантић IV-1, Анастасија Златковић IV-2 и Андријана Златковић IV-2

Дезодоранс у стику направљен од природних материјала без додатних синтетичких супстанци. Састав: кокосово уље, ши бутер, пчелињи восак, кукурузни скроб, сода бикарбона, витамин Е и мирисно уље.

Сапуни добијени од сертификоване глицеринске базе богате природним глицерином. У састав улазе и козметичке боје и различита етарска и мирисна уља.

Састав: Уље јојобе, кокосово уље, пчелињи восак, етарско уље поморанџе.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/prodajna-izlozba-ucenika-ss-zikica-damnjanovic-8-marta-u-centru-palanke/