Početna » ПРОДУЖЕН РОК ДО 1. НОВЕМБРА ЗА ПРЕДАЈУ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ЗА ДОДЕЛУ НАГРАДА УЧЕНИЦИМА И СТУДЕНТИМА

ПРОДУЖЕН РОК ДО 1. НОВЕМБРА ЗА ПРЕДАЈУ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ЗА ДОДЕЛУ НАГРАДА УЧЕНИЦИМА И СТУДЕНТИМА

Комисија за спровођење конкурсног поступка за доделу награда ученицима и студентима младим талентима општине Смедеревска Паланка, продужила је рок за пријаву на конкурс за седам дана, тако да је рок за предају документације 1. новембра 2022. године.

Подсећамо да је Комисија за спровођење конкурсног поступка за доделу награда ученицима и студентима младим талентима  расписала Jавни позив за подношење захтева за доделу награде из буџета Општине Смедеревска Паланка за 2022. године ученицима и студентима -младим талентима. Право учешћа на конкурсу имају ученици VI, VII и VIII разреда основних школа и ученици средњих школа, студенти основних академских студија и основних струковних студија, студенти мастер академских студија, студенти студија трећег степена.

Текст Јавног позива и образац пријаве се налази на званичној интернет презентацији www.smederevskapalanka.rs  или се може преузети на шалтеру Општинске управе, ул. Вука Караџића 25, Смедеревска Паланка.

 

Све додатне информације можете добити путем емаил адресе info@smederevskapalanka.rs или путем телефона 026/317-087, локал 107 сваког радног дана у периоду од 10.00 до 12.00 часова.

You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept