Početna » ПРОДУЖЕНИ БОРАВАК У ОШ “РАДОМИР ЛАЗИЋ” У АЗАЊИ

ПРОДУЖЕНИ БОРАВАК У ОШ „РАДОМИР ЛАЗИЋ“ У АЗАЊИ

од Паланка данас
0 Коментар

Продужени боравак је одлична прилика за родитеље који имају радне обавезе да им деца проводе дуже времена у школи.У ОШ „Радомир Лазић” у Азањи је ове године формирана група од 30 ученика првог и другог разреда који после редовне наставе остају у продуженом боравку.Деца током боравка имају организоване бројне активности, најпре ураде домаће задатке, обнове и науче оно што је потребно за наредни наставни дан,а потом се реализују бројне креативне и спортске активности,а предвиђено је време за одмор, игру и уживање.

Плански се прате како наствни садржаји, тако и садржаји који се односе на слободне активности .Обележавају се значајни датуми. Деца су ове године припремила приредбе за Нову годину и Осми март, а имали су и бројне креативне радионице ( прављене су Новогодишње и Осмомартовске честитке).

Поводом Васкршњих празника фарбана су јаја, прављене изложбе јаја, награђена су најлепше украшена  јаја). Са својим радовима често огранизују и продајне изложбе. Свакодневно деца уживају у игри  и спортским актвностима.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept