Početna » ПРОДУЖЕНИ ВИКЕНД ЗА ЂАКЕ СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ, А ЕВО И КАДА СЕ ЗАВРШАВА ШКОЛСКА ГОДИНА

ПРОДУЖЕНИ ВИКЕНД ЗА ЂАКЕ СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ, А ЕВО И КАДА СЕ ЗАВРШАВА ШКОЛСКА ГОДИНА

Летњи распуст за ученике свих разреда трајаће до 1. септембра

од Паланка данас
0 Коментар

Летњи распуст за основце и средњошколце не почиње у исто време.

Основци и средњошколци следеће недеље неће ићи у школу 15, 16. и 17. фебруара, а следећи распуст ће имати у месецу априлу.Пролећни распуст почиње 10. априла и трајаће до 18. овог месеца. Нерадне дане основци и средњошколци ће имати и 1. и 2. маја кад неће ићи у школу поводом обележавања Празника рада. Основци од првог до седмог разреда ће остатак маја и више од половине јуна, сем викендима, провести у школама.

Летњи распуст за ученике ових разреда почеће 20. јуна и трајаће до 1. септембра. Осмаци ће се распустити две недеље раније. Ученици осмог распуста ићи ће у шокле до 6. јуна. Летњи распуст за ученике средњих школа почеће 21. јуна. Ово се односи на ђаке који иду у први, други и трећи разред средње школе.

Матуранти ће се распустити раније. Гимназијалци, који иду у четврти разред, ове године ће се распустити 23. маја. Ученици четвртог разреда средњих школа распустиће се недељу дана касније, тачније 30. маја.
Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept