ПРОФЕСИОНАЛНА ОРЈЕНТАЦИЈА-ПОСЕТА ФИРМИ „NEW PEN“

У ОШ „Олга Милошевић“ континуирано се ради на професионалној оријентацији. Почетком ове календарске године реализоване су многобројне активности, међу њима је и посета фирми „New Pen“

Још једна веома успешна сарадња успостављена је између Основне школе „Олга Милошевић“ и паланачке фирме „New Pen“. Група ученика и наставника посетила је ову младу фирму и на занимљив начин се упознала са њиховом производњом оловака од рециклираног папира.
Препоруке за употребу баш ових оловака су бројне: за њихов настанак није посечено ни једно дрво, свака је уникатна, лако се режу, не ломе се и дуже трају, ХБ графит омогућава лагано писање и цртање, израђене су од потпуно нетоксичних материјала, а при томе је утрошак енергије био минималан.
Ову посету искористили смо за остваривање бројних циљева: професионалну оријенатaцију, развој предузетничког духа, развој еколошке свести, сарадњу са локaлном заједницом. Управо из тог разлога ову групу чинили су представници Ученичког парламента, еколошке секције и осмог разреда.
Све оно што смо сазнали била је одлична допуна нашем еTwinning пројекту 3R (Reuse, Reduce,Recycle), који је реализован са партнерским школама из Словеније, Хрватске и Босне.
Најискреније се захваљујемо колективу фирме на срдачном дочеку и отворености да своја искуства поделе са нама. Посебно се захваљујемо на пруженој могућности да направимо своје личне, персонализоване оловке.
Радује нас да у нашем граду има оваквих људи и желимо им много пословних успеха и проширење тржишта.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/profesionalna-orjentacija-poseta-firmi-new-pen/

2 comments

    • Pera on 14/11/2020 at 18:12

    Ako ste čitali tekst ovo je na početku godine, znači januar, februar kada korona još nije bila ni neka smešna bolest prema izjavama naših zvaničnika, sećate se.

    • Mrmotnik on 14/11/2020 at 17:58

    Maske?Distanca?Ništa,a?

Komentari su onemogućeni.