ПРОФЕСОР ДР РАДМИЛА МИЛЕНТИЈЕВИЋ И „ДАН ПОРОДА“ У АЗАЊИ (ВИДЕО)

Проф. др. Радмила Милентијевић је у Парохијском дому у Азањи њеној задужбини, даривала децу рођену 2016 године из Азање, Грчца и Влашког Дола. 

Овај дан смо назвали „Дан порода“ рекла је проф. др. Милентијевић, и изразила задовољоство што је у протеклој години рођено 8 беба више него у 2015 и изразила наду да ће се овај тренд раста наставити. Укупно 49 беба је добило новчану донацију у износу од 10 долара за прву бебу до 300 долара за петорођено дете у породици. Професорка Милентијевић је  истакла да ће ову праксу наставити у наредним годинама а и после њене смрти тестаментом је обезбедила да се оснује фондација која ће наставити ову праксу.

Свечаности је поред породица деце која су добила донацију, присуствовали и челници локалне самоуправе председник општине Топлица Пинторовић, председник СО Никола Вучен, заменик председника општине Милица Деспотовић и заменик председника СО Драган Минић са сарадницима. 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/profesor-dr-radmila-milentijevic-i-dan-poroda-u-azanji-video/