Početna » ПРОФЕСОР У СМЕДЕРЕВУ УЗЕО ТЕЛЕФОН ЂАКУ НА ЧАСУ-НАСТАО ХАОС

ПРОФЕСОР У СМЕДЕРЕВУ УЗЕО ТЕЛЕФОН ЂАКУ НА ЧАСУ-НАСТАО ХАОС

од Паланка данас
0 Коментар

Још један инцидент у учионици, између ученика и професора, догодио се овај пут у Техничко-технолошкој и пољопривредној школи „Деспот Ђурађ“ у Смедереву. До инцидента у коме је било обарања ученика на сто, али и гурања професора, дошло је када је наставик отео ученику мобилни телефон који је он користио на часу.Један од ученика снимао је цео инцидент.

Kако се види на снимку, професор стоји испред табле, у једном тренутку се обраћа групи ученика који су иначе други разред, а заитим и креће ка једном од њих. Све време он нешто говори, али тај део снимка нема тон, тако да није познато шта прича.

У тренутку када стиже до ђака и даље се расправљајући са њим, како се то може закључити на основу гестикулације, отима му телефон и креће да се враћа ка катедри. На снимку се види и група ученика како све ово посматра, смејући се.

У исто време, ученик жустро устаје за професором покушавајући да врати свој мобилни телефон, вуче и цима професора за руку.

На тренутак се камера склања са њих двојице, а у следећем мометну бележи како професор обара ученика на катедру, једном руком га притиска, док другом и даље држи његов мобилни телефон.

У целом овом окршају и отимању око телефона, ученик креће да пада, али успева да остане на ногама, те настављају да се гурају и отимају. Професор подиже преврнуту столицу и папире пале са катедре у целом том окршају, исправља се, након чега се види како ученик одгурује професора ка табли. Наставник се повлачи и напушта учионицу.

Директор: Испитујемо цео случај

Да се овај инцидент догодио потврдио нам је Миладин Виторовић, директор школе „Деспот Ђурађ“ у Смедереву. Kако каже, инцидент се десио у понедељак, 27. фебруара.

Ученик гура наставника ка табли

Према његовим речима, он има информацију да се „нешто десило око телефона“, као и да је професор дао изјаву надлаженима у школи. Такође, додаје, нико од ученика му се није пожалио овим поводом.

– Испитујемо цео случај и поступамо даље по процедури – рекао је Виторовић за „Блиц“.

Случај за сада није пријављен Министарству просвете.

Извор: БлицPovezane vesti

Остави коментар

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept