Početna » ПРОФЕСОРКА СЛАЂАНА АНЂЕЛКОВИЋ СЕ ПОТРЕСНИМ РЕЧИМА ОПРОСТИЛА ОД СВОГ ТРАГИЧНО НАСТРАДАЛОГ БИВШЕГ УЧЕНИКА

ПРОФЕСОРКА СЛАЂАНА АНЂЕЛКОВИЋ СЕ ПОТРЕСНИМ РЕЧИМА ОПРОСТИЛА ОД СВОГ ТРАГИЧНО НАСТРАДАЛОГ БИВШЕГ УЧЕНИКА

од Паланка данас
0 Коментар

Немили догађај који се догодио јуче на језеру Кудреч у Паланци, када се утопио деветнаестогодишњи младић, оставио је болан траг у срцима свих који су га познавали, а потресао је и све друге суграђане јер никоме није свеједно када се изгуби један млад живот.На свом ФБ профилу се професорка Слађана Анћелковић потресним речима опростола од свог бившег ђака, а то је вероватно оно што сви осећамо али не умемо речима да искажемо.

Дивни наш ученик БОГДАН, који је само желео да буде срећан, да буде прихваћен и вољен, који је бурно реаговао кад није по његовом, не зато што је био лош, него што је био усамљен и жељан љубави и пажње, другарске и родитељске топлине …Био је пун енергије, жеље за животом и срећом, умео је да се захвали, да погреши, да опрости…Умео је да буде највеће дете и највећи човек на свету, да пружи руку, да се разочара, обрадује, настави даље…Желео је тако силно да воли и да лети младалачким замислима и лепотама које живот пружа. Подносио је своју судбину каква год да је била и увек настављао куда је морао…Kакве је само песме писао , емотивне и захвалне, онако како је осећао, мени као својој професорки и осталима који су га разумели и тапшали по рамену .
Дивни наш Богдане, ми којима си био драг и који смо те поштовали, желимо ти да, тамо где си отишао , пронађеш све оно што ти је овде недостајало..Живот вечни и спокојство и љубав..
“МЛОГО ’ТЕО, МЛОГО ЗАПОЧЕО,
ЧАС УМРЛИ ЊЕГА ЈЕ ОМЕО“

Слађана Анђелковић

 Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept