Početna » ПРОГРАМ ПРОФЕСИОНАЛНЕ ОРИЈЕНТАЦИЈЕ РЕЛИЗОВАЛЕ ШКОЛЕ ХРШ И МИЛИЈА РАКИЋ

ПРОГРАМ ПРОФЕСИОНАЛНЕ ОРИЈЕНТАЦИЈЕ РЕЛИЗОВАЛЕ ШКОЛЕ ХРШ И МИЛИЈА РАКИЋ

Дана 24. 10. 2023. год (уторак), ученици осмих разреда школа “ Херој Радмила Шишковић” и “ Милија Ракић” из Церовца, уз сагласност родитеља, реализовали су део програма Професионалне орјентације, који се односи на реалне сусрете са светом занимања.

од Паланка данас
0 Коментар
Пратиоци ученика су били: Слађана Масловарић, педагог школе, Славољуб Стојадиновић, наставник физичке културе, Милена Радивојевић, наставник домаћинства и Сања Добријевић, наставник математике.Ученици су прво обишли фабрику “Борбени сложени системи” у Великој Плани, која се бави производњом борбених система, ловачке, спортске и сачмарске муниције. Док су били овде, ученици су упознати са свим етапама развоја борбених возила “Лазар” и “Милош”.
Након тога, ученици су посетили Техничку школу “Никола Тесла” и Економско-угоститељску школу “Вук Караџић” у Великој Плани. Током ових посета ученици су присуствовали разним радионицама и часовима, док су ученици Економске школе поделили сопствене утиске и искуства о свом школовању. Поред школских активности, ученици су разговарали о ваншколским активностима, која се реализују у оквиру школе.
Ученици и наставници су задовољни посетама које су обавили током овог програма и изразили су велику захвалност домаћинима.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept