Početna » ПРОЈЕКАТ “ЋАК РЕПОРТЕР” СЕ УСПЕШНО РЕАЛИЗУЈЕ У ОШ “ОЛГА МИЛОШЕВИЋ” У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

ПРОЈЕКАТ „ЋАК РЕПОРТЕР“ СЕ УСПЕШНО РЕАЛИЗУЈЕ У ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

Пројекат "Ђак репортер" започео је свој живот пре девет година.

од Паланка данас
0 Коментар
 Поред часописа „Пламенко“ данас ученици новинарске секције могу бити и део и јутјуб емисије. У ОШ „Олга Милошевић” ове школске године одабир ђака репортера успешно је извршио наставник Милош Димић.Сада наша репортерска породица броји 14 ђака репортера, вредних упорних ђака који су целе школске године уз екипе и спортисте школе пратили сва спортска дешавања. Ђак репортер извештава о школским спортским такмичењима и догађајима, о навијањима, радионицама, спортским занимљивостима у школи, о спортским успесима школе и вршњака… Чланови „Ђака репортера“ упознали су једну од најлепших грана новинарства – спортско новинарство уз несебичну помоћ и подршку наставнице Марије Јагличић.

Уживајте у производима рада наших дивних ђака репортера. У току ове школске године учествовали су у свим спортским дешавањима, али су били посетиоци и Музеја у Смедеревској Паланци у оквиру поставке о Олимпијским играма коју је отворила Милица Мандић, сада Ђуричић. Одличан интервју урађен је и са нашим Паланчанином Лазаром Микићем, учесником Зимских олимпијских игара. Испратили смо и „Пажљивкова правила у саобраћају“ и разговарали са нашим ученицима о представи коју су гледали тог дана.

Наши „Ђаци репортери“ крчкају за вас и промоцију олимпијаца наше „Олге“ који ће се такмичити у Новом Саду на Школским олимпијским играма од 24. до 30. маја.

Један аплауз за Милицу Стевановић и Александру Гајић из 8/3, Инес Угриновић из 7/1, Рељу Радојичића из 6/1, Уну Богдановић из 6/2, Милицу Спасојевић, Нину Ћертић, Лену Поповић и Иву Ћертић из 6/3, као и Андријану Јеремић, Нину Илић из 6/4 и Петру Павковић из 5/1.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept