ПРОЈЕКАТ РЕГИОНАЛНОГ РУРАЛНОГ РАЗВОЈА

У складу са активностима предвиђеним пројектом „Регионална платформа за рурални развој – Браничево-Подунавље у корак са ЕУ“ и усвојеним оквиром за имплементацију Регионалне стратегије руралног развоја за Браничево-Подунавље 2016- започели смо са израдом Базе пројектних идеја из области руралног развоја. База прикупљених пројектних идеја представљаће основ за израду двогодишњег Акционог плана и рад на конкретним предлозима регионалних пројеката с којима ће се конкурисати код различитих донатора.

Са циљем да добијемо што више квалитетних пројектних идеја које одговарају стварним потребама становника руралних средина у нашем региону, овим путем позивамо све заинтересоване организације, институције, представнике бизнис и невладиног сектора, пољопривредна газдинства, задруге и удружења произвођача, као и све становнике руралних средина, да се укључе у овај процес.

Потребно је да Ваше пројектне идеје формулишете у обрасцу Концепта пројекта и исти нам доставите најкасније до 31. децембра 2016. године, Унапред се захваљујемо свима на учешћу и времену и радујемо се заједничким пројектима!

Више информација на http://rra-bp.rs/vesti.html#v017 или контактирати Виолету Росић на телефон 064 830 4241, или на адресе електронске поште: razvojsela.palanka@gmail.com или ana.djuric@rra-bp.rs

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/projekat-regionalnog-ruralnog-razvoja/