ПРОМЕНА НА ЧЕЛУ ПАЛАНАЧКИХ ДЕМОКРАТА – ПОВЕРЕНИК ОО ДС ЈОВАНА РАДОВАНОВИЋ

kena-i-jovanaЗбог избора за председника Извршног одбора Демократске странке, Радослав Милојичић Кена је након седам година на месту првог човека паланачких демократа, поднео оставку на на ову функцију, због сукоба интереса јер по Статуту странке председник Извршног одбора има ингеренције у избору Градских и Општинских одбора.  

До избора у странци који ће се одржати срдином десембра функцију повереника ОО ДС у Паланци ће обављати Јована Радовановић. 

У својој политичкој каријери Јована Радовановић је обављала функцију председнице Демократске омладине, члана Главног одбора, док је у СО Паланка била на дужности заменика председника Општине и члана Општинског већа. Одборник је у актуелном сазиву Скупштине општине и заменик шефа одборничке групе.

Радослав Милојичић Кена ће поред функције посланика у Скупштини Србије и даље бити одборник и шеф Одборничке групе демократа у Локалном парламенту. 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/promena-na-celu-palanackih-demokrata-poverenik-oods-jovana-radovanovic/

2 comments

    • aleksandar on 03/11/2016 at 17:08

    Počeo čovek da se ISTAČINJE

    • СНС гласач on 03/11/2016 at 15:27

    Živeli debili na čelu sa Kenom!

Komentari su onemogućeni.