ПРОМОЦИЈА ЧАСОПИСА „НАШ ТРАГ“ У БИБЛИОТЕЦИ „РАДОЈЕ ДОМАНОВИЋ“ У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ

У четвртак, 13. јула, у 19 сати, у Библиотеци „Радоје Домановић“ у Великој Плани, биће представљен нови четвороброј часописа за књижевност, уметност и културу „Наш траг“ (1-4/2017).

Учествују:
Марија Васић Каначки, књижевница
Илија Бакић, књижевник
др Златко Матић, протођакон
др Милош Ивановић, историчар
Зоран Митић, глумац

Часопис за књижевност, уметност и културу „Наш траг“, ове године ушао је у 24 годину постојања. Оснивач и издавач часописа је Друштво „Траг“ из Велике Плане, а суиздавачи – Библиотека „Радоје Домановић“ Велика Плана и Театар „Витомир Стефановић Вита“ Велика Плана. Овогодишњи четвороброј (гл. и одг. уредник је Милан Р. Симић), сабира богат материјал на 400 страница, а читаоца у причу уводи текст „Право на грешку“, филозофа Предрага Крстића.
Стандардна рубрика „Пет плус“ објављује стихове и прозне радове о писању и читању песника Бошка Томашевића. 
У часопису је објављена и проза Јовице Аћина, Бранка Анђића, Енеса Халиловића, Миомира Петровића, Лидије Ћирић, Виде Огњеновић, Ђорђа Писарева, Владимира Пиштала, али и страних аутора, попут словачке списатељице Светлане Жухове, финског писца Пасија Илмарија Јескелеинена, бразилске новинарке Кларис Лиспектор и турског писца Бурхана Сомнеза.
Четвороброј нуди још пуно занимљивих текстова, прилоге, ликовне и књижевне критике и приказе.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/promocija-casopisa-nas-trag-u-biblioteci-radoje-domanovic-u-velikoj-plani/