ПРОМОЦИЈА КЊИГА „НАШ СВЕТИ НЕКТАРИЈЕ“ ОДРЖАЋЕ СЕ У МАНАСТИРУ КОПОРИН У НЕДЕЉУ 7. ОКТОБРА

У недељу 7. октобра у манастиру Копорин, ће након Литургије бити прочитан Акатист Светом Нектарију, а о њему и његовим Нектаријуг удима као и о старцју Нектарију Виталису, Наталија Ковачевић из Атине, која је родом из Ваљева и која је најзаслужнија за подизање цркве овом светитељу у Ваљеву.

Она је била духовно чудо старца Нектарија Виталиса, па ће испричати многа чуда овог великог духовника који се упокојио 8.2.2018. године.

Такође ће овом приликом промовисати књигу „Наш Свети Нектарије“ као и ЦД који иде уз књигу, Саша Живановић Шумадинац, који је књигу посветио двојици Светих Стараца Светом Нектарију Егинском и Старцу Нектарију Виталису Новом. На ЦД-у се налази акатист, тропар светитељу као и песма Светом Нектарију и песма старцу Нектарију. Саша Живановић је такође чедо старца Нектарија а познат је по томе што је написао чувену песму Патријарху Павлу као и књигу „Мој деда Милоје“ о Првом светском рату. 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/promocija-knjiga-nas-sveti-nektarije-odrzace-se-u-manastiru-koporin-u-nedelju-7-oktobra/