Početna » ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „ПРИЧЕ ИЗ ДУШЕ“ НЕВЕНЕ МИРИЋ 1. АПРИЛА У ПАЛАНАЧКОМ МУЗЕЈУ

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „ПРИЧЕ ИЗ ДУШЕ“ НЕВЕНЕ МИРИЋ 1. АПРИЛА У ПАЛАНАЧКОМ МУЗЕЈУ

У суботу, 01. априла у Народном музеју у Смедеревској Паланци одржаће се промоција књиге „Приче из душе“ Невене Мирић.Почетак промоције је заказан за 19 часова.

Невена Mирић је рођена 18. априла 2002. године у Београду. Одрасла у Младеновцу. Завршила je ,,ОШ Kоста Ђукић” у којој је почела да организује многобројне догађаје. Представљала je школу на разним такмичењима у култури, комуникацији и медијима. Завршила je Гимназију у Младеновцу, општи смер.
Од дванаесте године се бави хуманитарним радом и извела је преко стотину успешних акција у којима је спасено пе- десет лица, деце и одраслих. Воли музику, путовања и спорт. Гаји велику љубав према писању и исказивању емоција кроз речи и дела. У слободно време пише и песме. Године 2016. у VII разреду први је пут покренула догађај ,,Младеновачки карневал”, који сада броји преко две стотине учесника и годишње има преко седам стотина посетилаца. Добитница је признања ГО Младеновац за 2020. годину у области хуманитарног рада, признања удружења „Око” у области социјалне заштите и многобројних диплома за разне активности у сличним областима.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept