Početna » ПРОМОЦИЈА РАДОВА НАСТАВНИКА ОШ “МИЛИЈА РАКИЋ” ИЗ ЦЕРОВЦА НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ КЊИГА У БЕОГРАДУ

ПРОМОЦИЈА РАДОВА НАСТАВНИКА ОШ „МИЛИЈА РАКИЋ“ ИЗ ЦЕРОВЦА НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ КЊИГА У БЕОГРАДУ

од Паланка данас
0 Коментар
На Међународном сајму књига у Београду, у среду, 25. октобра, одржана је промоција зборника „Инклузија у савременом образовању” издавачке куће „БИГЗ”.
Промоцији су присуствовале учитељица Мерима Ђорђевић и наставница Марија Ристивојевић. Припрема за час учитељице Мериме Ђорђевић, освојила је 2. награду и објављена у овом зборнику, а припрема за час наставнице Марије Ристивојевић похваљена је и објављена у зборнику, као пример добре праксе.
У четвртак, 26. октобра, у сали „Васко Попа”, такође на Сајму књига у Београду, одржана је промоција Едукиног зборника „Час за углед 9” за најбоље иновативне припреме угледних часова. Припрема за час „Европски дан језика”, издвојила се својим квалитетом и креативношћу и одабрана је и објављена у овом зборнику. Присутним колегама и организаторима, наставница Марија Ристивојевић (координатор тима) представила је рад, који је и реализован у ОШ „Милија Ракић”. „Европски дан језика” је заједничка активност, у којој су учествовали ученици и наставнице Марија Ристивојевић, Вања Бошковић, Весна Аруновић, Јелена Зубац, Милена Петровић и Андријана Живановић.
Честитамо на овом великом успеху и желимо да и будуће активности, које су продукт запослених у ОШ „Милија Ракић”, буду препознате и награђене од других релевантних организација.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept