ПРОМОЦИЈА СПОРТА У ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

У ОШ „Олга Милошевић“ је уприличена једна лепа промоција. Наиме, школски спортски тимови у мушки и женски у рукомету и мушки у фудбалу су представили своју нову опрему у којој ће наступати у наредном периоду бранећи боје школе.

На овај начин директор школе и наставник физичке културе су желели да својим ученицима који представљају спортске наде пруже подршку и сатисфакцију у постизању будућих спортских успеха.  

Фудбалски тим ће представљати Филип Николић, Алекса Радојичић, Филип Ђелић, Саша Вићентијевић, Душан Цветковић, Горан Савић, Тодор Траиловић, Марко Спасојевић, Стефан Милосављевић, Андреа Исаиловић…

Женски рукометни тим ће наступати у саставу Лидија Петровић, Наталија Ђерић, Јована Петровић, Тијана Денчић, Софија Игњатовић, Милица Миловановић, Јелена Гајић, Јелена Милановић…

Мушки рукометни тим ће представљати Андреа Исаиловић, Тодор Савић, Марко Петронијовић, Вељко Радовановић…

Како је истакао наставник физичке културе Милош Димић идеја је била да што више мотивишу ученике да на такмичењима постижу што боље резултате и да уједно у новој опреми буду промотери своје школе. Да буду препознатљиви на свим такмичењима побринула се и фирма Неца Текс  која је одштампала лого школе на дресовима.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/promocija-sporta-u-os-olga-milosevic/