Početna » ПРОТИВ Н.С. ИЗ ВЕЛИКОГ ОРАШЈА И П.Ж. ИЗ КРЊЕВА ВИШЕ ЈАВНО ТУЖИЛАШТВО У СМЕДЕРЕВУ ПОДИГЛО ОПТУЖНИЦУ

ПРОТИВ Н.С. ИЗ ВЕЛИКОГ ОРАШЈА И П.Ж. ИЗ КРЊЕВА ВИШЕ ЈАВНО ТУЖИЛАШТВО У СМЕДЕРЕВУ ПОДИГЛО ОПТУЖНИЦУ

од Паланка данас
0 Коментар

Више јавно тужилаштво у Смедереву је, након спроведене истраге, подигло оптужницу против Н.С. (2000. годиште) из Великог Орашја због постојања оправдане сумње да је извршио кривично дело Неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога из члана 246. став 1. Кривичног законика, а против П.Ж. (1999. годиште) из Крњева због постојања оправдане сумње да је извршио кривично дело Неовлашћено држање опојних дрога из члана 246а став 1. Кривичног законика.Оправдано се сумња да је окривљени Н.С. држао и продавао супстанце и препарате који су проглашени за опојне дроге и то индијску конопљу –Cannabis, тзв. „марихуану“, а окривљеном П.Ж. је у више наврата продавао марихуану, коју је овај, као и опојну дрогу амфетамин, тзв „спид“, држао за сопствену употребу и користио.

Окривљени Н.С. се налази у притвору почев од 12.01.2024. године, а предлог овог тужилаштва је да се исти продужи, због разлога предвиђених чланом 211. став 1. тачка 3. Законика о кривичном поступку, јер постоје особите околности које указују да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept