Početna » ПРВА НАГРАДА ЗА ВИКТОРА ЂОКОВИЋА II2 ИЗ ОШ “ВУК КАРАЏИЋ” НА СВЕТОСАВСКОМ ЛИТЕРАРНОМ КОНКУРСУ

ПРВА НАГРАДА ЗА ВИКТОРА ЂОКОВИЋА II2 ИЗ ОШ „ВУК КАРАЏИЋ“ НА СВЕТОСАВСКОМ ЛИТЕРАРНОМ КОНКУРСУ

од Паланка данас
0 Коментар
Ученик Виктор Ђоковић II2 из наше школе освојио је прву награду у категорији ученика од 1. до 4. разреда на 10. Светосавском литерарном конкурсу на тему „Моја порука Светом Сави“.У уторак, 31. јануара 2023. у пријатној атмосфери Народне библиотеке Смедерево, у присуству ученика, наставника и родитеља, уприличена је свечана додела награда ученицима основних и средњих школа Подунавског округа за најуспешније основце и средњошколце.
Победницима Светосавског литерарног конкурса који су, по десети пут организовале Народна библиотека Смедерево и Друштво за српски језик и књижевност за Подунавски округ, додељене се дипломе и вредне књиге, а њиховим менторима, учитељима и наставницима, уручене су похвалнице за остварене изузетне резултате уз захвалност што мотивишу ученике да негују културну баштину српског језика.
Председница Друштва за српски језик и књижевност за Подунавски округ Миљана Кравић истакла је са радошћу и поносом да су се основци и средњошколци поново у великом броју одазвали позиву и да су својим литерарним стваралаштвом допринели оживљавању лика, дела и мисије Светог Саве.
У завршном делу програма присутни су имали прилику да уживају у литерарним радовима који су освојили прву награду у свим категоријама ученика основних и средњих школа.
Честитамо ученику Виктору Ђоковићу и његовој учитељици ментору Сузани Димитријевић на изузетном успеху!
Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept