ПРВИ МЕЂУНАРОДНИ САСТАНАК У ОКВИРУ ЕРАЗМУС+ ПРОЈЕКТА OUT AND ABOUT

Први међународни састанак институција које су укључене у пројекат OUT AND ABOUT – DEVELOPING FUNCTIONAL KNOWLEDGE TROUGH OUTDOOR LEARNING реализован је од 24. марта до 26. марта 2022. године у предивном турском граду Мерсину, на обали Медитеранског мора.

Састанку су присуствовали представници школа „Др Камил Тахран“, „Забар Б“, „Деменика“, „Олга Милошевић“ и Факултета педагошких наука из Јагодине. Циљ састанка је био детаљна разрада плана пројектних активности, представљање буџета и договор о реализацији предстојећег семинара у Србији, за наставнике из партнерских школа.

Током боравка учесници су се, такође, упознали са културно – историјским знаменитостима града Мерсина и истражили могућности за реализацију амбијенталне наставе. Захваљујемо се школи „Др Камил Тахран“, домаћину овог догађаја, директору школе, господину Ахмету Анлашу, пројектном тиму школе на челу са Севги Ајдн Алтншик, наставницима и ученицима на срдачном дочеку и гостопримству. Срећни смо што ће наша школа ускоро бити у улози домаћина и надамо се да ће нови сусрет изнедрити прегршт идеја којима ћемо мотивисати ученике да буду радозналији, свестранији и успешнији.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/prvi-medjunarodni-sastanak-u-okviru-erazmus-projekta-out-and-about/