Početna » ПРВИ СНЕГ НАКОН ПРОЛЕЋНИХ ТЕМПЕРАТУРА У ЈАНУАРУ И ПРОБЛЕМИ НА ПУТЕВИМА

ПРВИ СНЕГ НАКОН ПРОЛЕЋНИХ ТЕМПЕРАТУРА У ЈАНУАРУ И ПРОБЛЕМИ НА ПУТЕВИМА

од Паланка данас
0 Коментар

Снег који од јутрос пада углавном се у овим нашим крајевима не задржава на коловозима, али у другим деловима Србије већ има проблема. Из Путева Србије саветују максималан опрез при вожњи, јер због могућих ниских температура, поготово у јутарњим и вечерњим сатима постоји могућност појаве местимичне поледице на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура, као и на путним објектима.
Обилне падавине захватиле су западну Србију, али и Фрушку Гору. Због падавина има одрона на више путева, између осталог и на Ђердапској магистрали

Према информацијама Путева Србије, обуставлјен је саобраћај за теретна возила на ИБ 21 преко Венца – Фрушка гора. Kако је наведено, саобраћај је обуставлјен од петсати због интензивних снежних падавина и снега који се задржава на коловозу.

На ауто-путу Милош Велики, у зони тунела Савинац, Шарани, Брђани, Бранчић и петлје Љиг, услед снежних падавина смањена брзина кретања возила.

Возачима се саветује да користе зимске пнеуматике, поштују ограничења брзине и прилагоде брзину кретања условима на путу.

На државном путу ИИА 212 Мерћез – Kуршумлија због обилних падавина дошло је до одрона на левој страни коловоза.

Саобраћај се одвија наизменично једном саобраћајном траком.

На државном путу ИИБ 414 Мерћез – Луковска Бања дошло је до изливања реке из корита па је саобраћај у прекиду.

Због одрона на државном путу ИБ 34 на деоници Голубац – Доњи Милановц, саобраћај је обуставлјен, а екипе су на терену и раде на рашчишћавању.

Ситних одрона највише има на Ђердапској магистрали где се саветује опрезна вожња и придржавање саобраћајне сигнализације, која обавештава о одронима.

На државном путу ИИА 211 Брус – Брзеће има одрона и наноса саобраћај се одвија једном коловозном траком.

Екипе су на терену и раде на рашчишћавању, наводе из Путева Србије и још једном сСаветујумаксималан опрез.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept