ПРВОМАЈСКИ ПРАЗНИЦИ КОД КУЋЕ-ПОЛИЦИЈСКИ ЧАС ОД 30. АПРИЛА ДО 4. МАЈА

Ситуација у Србији око коронавируса делује све боље, али и даље није достигла ниво да се прекине са епидемиолошким мерама, посебно током викенда, а посебно овог наредног када на ред долазе многима омиљени првомајски празници.

У циљу смањивања социјалних контаката на минимум током празника, Влада Србије усвојила је одлуку да ће забрана кретања наредне недеље трајати од четвртка, 30. априла у 18 часова до понедељка, 4. маја у 5 часова ујутру.

Грађани старији од 65 година, моћи ће почевши од понедељка, 26. априла свакога дана да излазе у шетњу у трајању од сат времена, у периоду између 18 часова и 1 час после поноћи, највише шест стотина метара од места становања. Продавнице ће за најстарије суграђане бити отворене у четвртак од 4 до 7 часова ујутру.

Влада Републике Србије упутила је Народној скупштини на потврђивање одлуку о проглашењу ванредног стања, као и све уредбе са законском снагом које је доносила Влада Републике Србије уз супотпис председника Републике Србије и председнице Владе.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/prvomajski-praznici-kod-kuce-policijski-cas-od-30-aprila-do-4-maja/

2 comments

    • Pepe on 26/04/2020 at 17:41

    Ima li ovde bar malo razuma u narodu, dokle vise ovo izivljavanje. Pobedili virus, otvaramo teretane 3 dana a onda svi u kucu 4 dana. Ovo postaje tiranija!!!!!!!!

    • nikola on 26/04/2020 at 16:24

    A da lepo oni ovo produze do sledeceg marta, sto je sigurno sigurno je…

Komentari su onemogućeni.