ПРВОРОЂЕНА БЕБА ЂИНА ДОБИЛА ПОКЛОНЕ ОД ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

Прва беба рођена у 2021. години, Ђина Петровић из Стојачка је данас добила поклон од општине Смедеревска Паланка.

Поклоне је Ђини уручио Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка, који је тим поводом рекао:

Данас, на Бадњи дан, посетили смо породицу Петровић у Стојачку и уручили поклон за прворођену бебу у овој, 2021. години. Прва беба, девојчица, рођена је 1. јануара у 8:47 и добила име Ђина. Поклон који смо уручили породици садржи сет целокупне беби опреме, неопходне у првим данима за негу бебе. Девојчица Ђина је уједно и прво дете у породици, тако да ће Петровићима бити додељена и једнократна помоћ наше општине од 120 хиљада динара. Ово је једна од најлепших дужности председника општине, обилазак прворођене бебе и уручење поклона. Родитељима и нашој најмлађој суграђанки желим срећу, здравље и напредак и срећан Бадњи дан и Божић.
Поштовани суграђани, у име локалне самоуправе и своје лично име желим да предстојеће празничне дане проведете у породичној срећи, миру, радости и духовном благостању. Нека вам најрадоснији хришћански празник, рођење Христово, унесе топлину у породични дом, срећу, љубав, здравље , добру вољу и напредак.
Мир Божји, Христос се роди!

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/prvorodjena-beba-djina-dobila-poklone-od-opstine-smederevska/