Početna » ПРВОСТЕПЕНА ПРЕСУДА ТРЕЋЕМ ВИНОВНИКУ ТУЧЕ У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ ПОСЛЕ КОЈЕ ЈЕ ПРЕМИНУО СТЕФАН ФИЛИЋ (18)

ПРВОСТЕПЕНА ПРЕСУДА ТРЕЋЕМ ВИНОВНИКУ ТУЧЕ У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ ПОСЛЕ КОЈЕ ЈЕ ПРЕМИНУО СТЕФАН ФИЛИЋ (18)

Пред Основним судом у Великој Плани изречена је првостепена пресуда Предрагу Стоиљковићу за насилничко понашање у тучи пре скоро четири године када је од последица батина преминуо осамнаестогодишњи Стефан Филић.

од Паланка данас
0 Коментар

-Суд  је огласио кривим трећег виновника кобног догађаја Предрага Стоиљковића и изрекао казну затвора од две године и осам месеци, и то је у складу са законом, чега је породица свесна,али никако не може бити задовољна јер није у сразмери са последицом која се трагично завршила по Стефана,  каже у првој реакцији на неправоснажну пресуду Јаворка Марковић, Стефанова тетка.Она наводи да породица сада чека коначну одлуку Апеационој суда на пресуду првооптуженом Николи Бојовићу и другооптуженом  Митру Пандуревићу којима је пред Вишим судом у Смедереву, у поновљеном поступку, изречена казна затвора 18, односно 15 година за тешко убиство у саизвршилаштву,

Подсетимо, Стефан Филић, матурант Економске школе у Великој Плани, нападнут је испред клуба „Бродолом“ у Великој Плани у фебруару 2020. године. Тројица нападача насрнули су најпре на Филићевог млађег брата и друга, а затим се умешао Стефан желећи да их растави.

Стефан преминуо је од последица повреда који су му насилници нанели.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept