ПУ „ЧИКА ЈОВА ЗМАЈ“: ОД ПОНЕДЕЉКА 16. МАРТА ПОЧИЊЕ ПРИЈАВЉИВАЊЕ ДЕЦЕ ЗА УПИС У ВРТИЋЕ

Од понедељка, 16. марта, у Предшколској установи „Чика Јова Змај“ у Паланци, почиње пријављивање деце пред упис за наредну радну 2020/2021. годину .

Пријављивање малишана ће трајати до 30. марта, сваког радног дана од 8 до 14 часова.

Због актуелне ситуације са вирусом Корона родитељи чија деца већ покађају неки од вртића ПУ „Чика Јова Змај“, могу своју децу да пријаве у вртићу код васпитача у објекту који дете похађа.

Корисници који по први пут пријављују своје дете то ће моћи да учине у управној згради.

Подсећамо да грађани општине Смедеревске Паланке од сада на потпуно електронски и бесплатан начин могу да пријаве децу за упис у предшколску установу „Чика Јова Змај“.

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у предшколске установе. Родитељ више не мора да одлази на разне шалтере приликом пријаве детета у предшколску установу, већ пријаву може да обави електронски на Порталу еУправа.

Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем online обрасца, а прилагање извода из матичне књиге рођених, пребивалишта и уверења о запослењу није потребно, јер се аутоматски прибављају.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/pu-cika-jova-zmaj-od-ponedeljka-16-marta-pocinje-prijavljivanje-dece-za-upis-u-vrtice/