РАДНИЦИ ЈКП ВОДОВОДА УРЕДИЛИ ПАРК КИСЕЉАК-КИША ПОКВАРИЛА ПРВОМАЈСКИ УРАНАК

У Србији и региону 1. маја се, ма Међународни дан рада, традиционално излази на првомајски уранак, али су киша, ветар и хладно време утицали да ове године Паланачки Кисељак, традиционално место окупљања Паланчана на овај дан, буде потпуно празан.

Програм који је био предвиђен да се одржи на тераси хотела Кисељак је био отказан због кише и хладног времена а чак ни они најхрабрији нису изашли ни да прошетају по парку Кисељак.

Ипак треба похвалити раднике ЈКП Водовод који су се претходних дана побринули да уреде ово излетиште Паланчана. Радници су поправили трибине које су наши „омладинци“ почели да растурају камен по камен, опране су клупе од измета птица, почишћене и опране стазе, посађено цвеће…све је било спремно али небо нам није било наклоњено тако да ћемо у амбијенту Кисељака уживати у неком од наредних викенда када прође кишни период, који ће изгледа потрајати према најавама метеоролога.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/radnici-jkp-vodovoda-ocistili-park-kiseljak-kisa-pokvarila-prvomajski-uranak/

2 comments

    • Majka on 04/05/2019 at 15:32

    Da li će neko u Palanci pohvaluti SRDJANA BORIĆE DIR. Jkp Vodovod. Zati što : Imamo vode od kad je ON disao na vlast vec dve godine i vise, nema potoka reka po ulicama, sto zakrpe cev čim pukne za dva sata maksimum, sto je sredio Kiseljak. KAPA DOLE SVAKA ČAST!!! DA TE BOG NAGRADI I SVAKO DOBRO OD GOSPODA TI ŽELUM. I DA TE NIKO NE PIMERI SA TOG MESTA JER JADNI MI !!!! JEDNO VELIKO SRCE OD MAJKE TROJE DECE IZ NASELJA KOJA SE MUČI TRINAEST GODINA SA KONSTANTNIM NESTANKOM VODE !!!♥♥♥♥♥

    • Nikola on 04/05/2019 at 07:59

    Bravo. Nastavite!

Komentari su onemogućeni.